Rivers and roads, rivers 'til I reach you

Heeej på er, har varit lite dåligt med uppdateringen på sistone. Beror på att jag var i Dalarna i helgen med Malin och Anna. Tagit promenader, badat i snö typ, fikat i Mora, ätit på resturang och kollat på filmer! Det var supermysigt♥ ska göras om flera gånger!

Förtillfället sitter jag och dör lite vid skrivbordet, skriver nämligen på Hälsostjärnan som ska vara inne på fredag, inte vad jag har lust med just nu haha. Det går ju aldrig framåt ju!! Plus att jag helst borde vara klar idag, det lär ju hända! not. Har inte så mycket tid över om man säger så. Men ääh nu ska jag sluta skriva om tråkiga negativa saker. Idag har jag också ätit, utan att överdriva, världens godaste äpple!! Det gjorde min dag! Sen har jag, Moa och Josefina flummat loss (seriöst hahaha, dör lite) och varit fett satsiga och kreativa och effektiva och gjort värsta coola Powerpointen om Milkshakesnubben (aka. William Shakespeare). Hahaha åh det var två extremt roliga timmar♥

Senare nu på eftermiddagen har jag, förutom att skriva på hälsostjärnansaken, letat fram skidutrustning! Romme på torsdag!! Ni anar inte hur taggad jag är!! Eller okej, alla i min närhet vet exakt hur taggad jag är..haha. Jag kommer så få massa flashbacks från min barndom när jag åker och få värsta nostaligikicken. Kommer bli awesome♥

Ska återgå till hälsostjärnan nu och dra lite intellektuella slutsatser och ordbajsa lite så det ser ut som att jag skrivit engagerat på min fina uppsats. Fast först måste jag försöka ta mig ut ur mitt rum, jag lovar det är mer kompicerat än vad ni tror. Handtaget är borttaget och pappa, så snäll som han kan vara, har stängt dörren... Vilket betyder att  jag är rättså inlåst. Jag måste faktiskt kissa!! och mina föräldrar ignorerar mig, dvs jag kommer inte uuut. haha snacka om ilandsproblem. Hejsvejs, nu ska jag gå och leta efter något att öppna dörren med, alternativt hoppa ut genom fönstret. För jag måste kissa. I'll be back.





måndaaag


(bild från en mysig hundpromenad igår:))

tjabba! sitter och gör allt förutom att plugga hehe. vilket inte är så bra eftersom att jag känner att jag ligger efter med sjukt mycket! men har istället käkat mellis i typ en timme nu haha, och det är ju veeerkligen nödvändigt...
har iförsej rotat fram skidkläder också!! och det var inte det lättaste kan jag säga, allt låg utspritt i hur många garderober som helst, men nu är det gjort iallafall! taggar inför att gå upp klockan fyra på torsdag morgon..;) men det är det nog värt! längtar såååå efter att få åka skidor, även fast jag suger på det! funderar på om det är värt att gå ut kvällen innan? känns inte som att jag skulle palla gå upp fyra då.., fast samtidigt.. är man 18 så är man! och man lever ju bara en gång liksom!
hehhe, nejmen jag vet inte. får se hur jag gör!
nu måste jag iallafall ta tag i pluggandet för en gångs skull.
pusss/moa

Ohyeah!

Hejsansvejsan, kom hem från gymmet för inte så länge sen, det var en rolig upplevelse. not. inom loppet av typ 2 timmar har jag snubblat runt lite överallt. Halkade nästan påvägen till gymmet. Väl där höll på att snubbla över lite vikter, en snubbe som stretchade, en crosstrainer-maskin och eh en vattenflaska. Lyckat. Jag ramlade aldrig men jag gjorde några snygga staplande framåtsteg. Haha inte min dag! Nu ska jag packa lite för imorgon drar jag till Dalarna över helgen, yeeah! kommer bli awesome ♥

Förövrigt har jag typ bestämmt mig för vad jag vill plugga vidare efter gymasiumet, arkitektlinjen! Eller ja, jag ändrar mig varannan vecka men just nu vill jag det haha. Måste bara läsa Natur B. Kanske utöka i 3an? Jag kommer dö isåfall. Om jag orkar så ska jag nu koka te, men lite för ansträngande, för många metrar till köket. Fast iofs det finns kanelbullar där.... Det avgjorde i princip saken, äta nyttigt gör jag nån annan gång.


holocene.





Heeeej! Sitter här o dricker te i min gigantiska buddha kopp och lyssnar på världens myslåt! Den är så himla fin, typ nya favvolåten just nu. Lär förmodligen spela sönder den som jag gör med alla låtar, men ändå! Jag har hunnit med fett mycket idag; sovit, kollat film, redigerat lite bilder och lyssnat på musik. Hahah, men det är så dagarna blir när man ligger hemma och är sjuk!
Men jag vill verkligen bli frisk nu, för även om det är liiite chill att vara hemma så tröttnar man snabbt, tro mig...
Det viktigaste är egentligen att jag blir frisk till på fredag hahah, fååår bara inte missa världens största grej, vore skittrist! Men vi får se hur det blir med det, hoppas på det bästa iallafall!!

Är btw sjukt taggad på att åka till Romme! Kollade ut på snön imorse när det var typ jätte soligt! Asså så himla mysigt! Snön får gärna ligga kvar lite till tycker jag, så länge det är lite soligt så gör det inte mig nåt iallafall! Men så gillar ju jag snö och kyla också.. hehe;)!

pusspåeeer!

hola amigos



bullar är kärlek♥

Är i köket och försöker baka bullar (som har svält till jättegigantiskamonsterbullar som sväller över varandra och tar över min ugn), skriva på hälsostjärnanuppsatsen samtidigt som jag chattar med en kompis om en annan kompis 18årspresent samtidigt som jag äter lunch, och bloggar. Det går sådär om jag ska vara ärlig... Jag kan inte multitaska med andra ord.

Okej seriöst bullarna håller på att dö!!!! Måste gå och rädda de som kan räddas!!!

Så ljuvt det är att göra ingenting, och sedan vila efteråt

Hej kompisar, ligger och chillar i sängen. Eller har typ matkoma fortfarande, åt pizza för typ 3 timmar sen haha^^ funderar på att se någon rolig film nu fast som vanligt har jag problem att välja vilken... det var ju egentligen meningen att jag, Anna och Malin skulle diskutera Dalarna, MEN Malin loggade liksom aldrig in på fb så det blev inte riktigt så.....haha (pik till dig malin). Mitt hår luktar förresten pizza. Typ massa tomat och ost. MM♥ Jag tror jag ska gå och tvätta håret innan jag ser ngn film..


fett najs tröja. vill ha♥

Förövrigt vill jag påpeka att det här är första gången i världshistorien jag gör två inlägg på samma dag.
Det är stort.
Och angående rubriken, det är ett spanskt ordspråk. Ibland är spanska oerhört trevligt.

Dear summer, please come faster

Efter klagomål om att jag och Moa bloggar dåligt så tänkte jag ändra på det och göra ett inlägg jag med;) Idag är det tisdag. den här dagen är bra. inte. hehe optimist javisst! nämen jag har lite hatkärlek till tisdagar, hat p.g.a EOS som jag inte direkt älskar, kärlek för att jag i normala fall kan gå upp halv 9.. me noot today.
Gick upp typ halv sju p.g.a byggarbetare som skulle dra ventilation i mitt rum <///3 Inte kul. Fast jag ska inte klaga (bara lite) för imorn kan jag gå upp när jag villll!!!!(okej inte riktigt, hälsostjärnan♥♥♥) men iaf senast halv 10! Vi har nämligen ingen bild och det är den enda lektionen. Dock har vi öppethus på kvälllen men det är inte förens halv fem så jag ska spendera min dag med att plugga/baka bullar. Perfekt!

Nu kommer strax Linnea till mig, hon har ju varit i Västiniden i en månad (inte alls avundsjuk) och chillat på en båt. För er som inte har hört det så är jag grymt taggad på våren/sommaren och så vidare. Specillet sommaren, det är kärlek på hög nivå!! Åh om typ 2 månader ska jag börja använda mina converse igen, det är ett klart vårtecken! Hejdå kompisar♥


Plastikoperation, check!

Förövrigt vill jag uttrycka mitt missnöjde mot SOPA eller PIPA eller vad det nu är. Megavideo var min bästavän.

tjugofjärdejanuari










(passade på att lägga upp lite bilder från i lördags när jag ändå var igång!;))

Hej på er! Måste börja med att be om ursäkt för den dåliga uppdateringen!! Jag glömmer så himla lätt bort att vi har en blogg haha, men lovar, ska försöka bli bättre på att uppdatera iallafall!
Sitter just nu i soffan med laptopen och typ halvsover, har försökt kolla på film men nää internet cpar sej hela tiden och stängs av varannan sekund..
Är somsagt hemma idag också, mår verkligen piss! Jag har i princip helt tappat rösten, hostar och typ snorar som bara den, vilket suger!!, för jag orkar inte missa en massa viktigt i skolan! Har precis druckit nån konstig ingefärsdryck som tydligen ska hjälpa när man är förkyld, men den va bara äcklig så känns inte som att den hjälpte alls, men får väl hoppas på det bästa!

Nu ska jag fortsätta missbruka te och halstabletter!!
puss på er/moa


Lördaaag

Hej på er! Just nu sitter jag bara och chillar i min säng, fett skönt. Har inte gjort mycket alls idag, kollat på filmer, tagit det lugnt och pluggat lite (då menar jag verkligen typ 3 minuter)..... hehe. En lugn lördag med andra ord;) fast inte länge till, ikväll blire födelsedagsfezt i kristineberg för moa och jossan<3

På tal om födelsedagar, GRATTISGRATTIS fina Jossan som fyller 17 år idag!! Stor tjej nu;) Puss på dig♥♥

Nu ska jag fixa iordning mig!! hejdååååå

fridayyy

tjenis! hade egentligen tänkt lägga upp massa foton från min kamera (från filmmyskvällen vi hade!) men det blev så stressigt när jag kom hem så jag hann inte riktigt med det! nu ska jag käka lite snabb middag och sen träffa malin och johanna:) ska bli suuuuperkul! är sjukt taggad!
blev ett kort konstigt inlägg idag hehe, lite smått stressigt kanske!
PUSSS!

/Moa

the beginning


den allra första bilden på mig hehe


mormor♥ lite smått missfärgad bild menmen




favoritmössan forever






mm jaa lite konstig var jag även vid 2 års ålder





ehh konstig var det ja...asså vad gör jag haha (förövrigt är jag gift med han till vänster)


mobbad tjej haha


Bästaa♥♥





thumbs up!

Några bilder från 0-6 års ålder:)  Så nu vet ni hur jag såg utsom liten chey;)

Har precis bokat romme:D♥ och är taggadtaggadtaggad. Kommer bli underbart, jag tänkte faktiskt börja åka skidor varje år igen, det är ju det bästa som finns!!!!


sten stures ben

hejhopp alla vänner. Först och främst vill jag säga GRATTISGRATTISiefterskott (för typ 5e gången) till fina Moa (som har den här bloggen med mig förövrigt) som fyllde 18 igår!!!! Puss på dig♥♥ Sen om typ sådära 8 månader hurraaa......så kan vi fekka tsm!!!! hehe jag är efter jaa.

Sen vill jag påminna alla fina människor om att imorgon, 19 januari, då ska vi fira vår forne konung (typ 1520-tal) Sten Sture och hans förlorade, sönderkrossade ben (obs, det har varit en väldigt viktig tradition för typ tusen år sedan). Firar gör man först genom att kasta snöbollar på varandra föreställande kanonkulor (Sten Stures ben dog av en kanonkula) och sedan äter man kanonkulorna, fast i form av chokladbollar. Värt. bästa traditionen ever♥

Förresten, snackade med en kompis idag vars faster har en båt i västindien. Såå om jag lyckas samla ihop typ sådära 6 tusen till sportlovet dåå jääävlar blire Trinidad/Tobago/Aruba i 2 veckor!!! Man kan ju alltid drömma;)♥

Hejsvejs, nu ska jag jobba med min skulptur och sen kolla på ngn mysig film, planerar att se I am number four eller typ Abduction hehe





Imorgon ska jag lätt äta chokladbollar♥ Bara till ära för Sten Stures ben ofc.


Då var man 18 då :).






Tjeenis! Kom nyss hem efter en grym dag och härlig födelsedagsmiddag på Tures:), blev jäätteglad när jag möttes av Ida (min kära kusin), det var ett tag sen vi träffades så det var en trevlig överraskning!! Åt en supergod och gigantisk cesarsallad och ofc ett glas vin till det hahah;). Ärligt talat kändes det lite skumt att beställa ett glas vin, men det är väl bara o vänja sig i guess! Känns ganska konstigt måste jag säga, att vara 18 alltså, the big number liksom. Lite coolt, och ganska efterlängtat haha! Men ja, det har varit en jättebra födelsedag iallafall, mysig fika med vännerna efter skolan och god middag med familjen! Som plus på allt så är vi hundvakt åt världens sötaste lilla vovve också, väldigt uppskattat av Ahlekz, dom e sååå söötaaa tillsammans haha!

Puss på er!

/moa

I en rosa heliikooooooopteeeer




Hehe kvällshumor ♥


Godkvääääll, läget med er då? Själv sitter jag såklart framför datorn och halvt pluggar, halvt gör helt andra saker som att blogga, fixa naglarna och leta nya låtar. Jag luktar förtillfället chockladkolakaka, eller gammal tant, har inte riktigt bestämt mig än. Och detta beror på att jag smetat in mig i the Body Shops nya body butter Chocomania som jag fick i en liten "provpåse". Intressant va? Produktivt värre. Fast asså på tal om produktiv. jag har varit megagrymt produktiv idag (enligt mig själv) jag har nämligen, vilket alla som läser den här bloggen redan vet, sökt jobb idag!!! wohooo. Jag sprang runt i tre timmar och lämnade mitt cv till totalt 10 mataffärer över olika delar av sthlm, bara 20 mataffärer att lämna in till kvar;) det ska jag spendera fredagseftermiddagen till!


För övrigt har jag den senaste timmen gått runt och sjungit på "Rosa Helikopter". extremt underhållande. fast det tycker inte mina päron, dom vill säkert klubba ner mig med en stekpanna vid det här laget hehe


Förlåååååt

för att jag glömt bort att jag har en blogg! jag har haft så hiiiiiiiimla mycket att göra, not, så därför ehe har jag inte hunnit.... hehe. Nu sitter jag i allfall i soffan och degar med datan i knät. eller ja degar och degar, jag bättrar faktiskt på mitt cv som ska lämnas in till totalt 26 mataffärer i veckan! Om det inte går, då söker jag 10 yttligare mataffärer, sedan några caféer, max, burger king och typ telefonförsäljare. Om det inte går blir jag ledsen i ögat.

Förresten har jag börjat få massa sommarkänslooor! Det är nog för att vi diskuterar peace&love ofta (♥) tagggaa altså!!!!! sen ska jag sommarjobba på gotland ocksåå, med jossaan och kanskekanskekanskekanskekanske malin. kommer iallfall bli awsome ♥ då ska vi hänga massor med moa och fekka loss inne i visby. yeeah. nämen superduper!









Åhh sommarkänslor ♥ Bilder från Gotland tagna i sommras:)

Tidig födelsedagspresent!



Ååååå jag är så sjukt glaaad! Var inne i stan idag med pappa för att kolla på lite kameror (tänkte ju önska mej en i födelsedagspresent), men när jag väl hittade den som verkade bäst så passade vi på att haffa den;)! Asdfghjklö. Heelt galet, jag fick den lite tidigare helt enkelt! Känner mig lite övertaggad haha, det första jag gjorde när jag kom hem var att sätta mej och typ läsa igenom hela häftet och sätta i batteri o minneskort o allt. Upptäckte dock att det var nåt muppigt fel med kameran för minneskortet funkar typ inte som det ska..bajs. Men ska förhoppningsvis få det fixat imorn efter skolan iallafall! (Första skoldagen imorn btw, kommer sååå inte klara av att gå upp typ 6 timmar tidigare än vanligt..).

pussssen//moa

bildbomb2

[bilder tagna av mig..förutom den sista dåra;)]

bildbomb!

Jag har suttit och redigerat bilder i en evighet nu känns det som! Men det är kul att gå igenom alla bilder! Även om det får mej att längta tillbaka ännu mer haha, grreeat. Upptäckte iallafall att jag hade mååånga bilder på djur, eller ja.. typ ödlor och fåglar! Men det var sjukt mycket fåglar och ödlor överallt så det är väl inte så konstigt då.. haha:)!

[bilder tagna av mig]
Kommer förmodligen lägga upp fler, har många kvar att redigera hehe;)!/Moa

hemmaaaaa

Jahapp! då var man hemma igen då! efter två veckor i paradiset och typ 30 graders värme så känns det ganska så jätte konstigt att komma hem till ett iiiiskallt sverige! lite skönt är det såklart att vara hemma, men just nu längtar jag mest bara tillbaka till stranden, vattnet, värmen(!), drinkarna (hehe), poolerna, palmerna, ödlorna, frukosten.. typ allt;).
jag har iallafall haft det superduper härligt! vi har mest bara chillat hela dagarna på stranden, men också gjort lite turistgrejer (måste man ju göra!) - typ snorklat och åkt jeep o lite sånt! :) har tagit en maaassa bilder men är alldeles för seg för att orka lägga upp några nu (det tar lite på krafterna att sitta i ett flygplan rakt upp o ner i tio timmar..somnade så fort jag kom hem haha)! men bilder kommer så småningom!
puss på er! vi får ta o ses under veckan, saknar er tjejor!
/moa

RSS 2.0