Bad day

Godmorgon på er! Min morgon har inte varit den bästa, vaknade upp med lite ont i halsen </3 så himla olägligt. Orkar inteeeee. Förut var jag typ aldrig sjuk, hade ett badass immunförsvar men nu börjar det försämras... Not okay! Det var ju tänkt att jag skulle köra värsta galet hårda träningspasset idag, men aja får väl helt enkelt ta det lite lugnt... Annars lär jag väl dö, bokstavligt talat haha. Men men bara att gilla läget.. ska pallra mig till frysen nu, halsont är en extremt bra anleding att köpa glass och tjocka utan att få dåligt samvete. Förövrigt taggar jag kinamuren ikvälll. Maaaat♥

Btw, kul väder det är ute. Typ snö/regn/slask/vår-aktigt. Ge mig värme, och riktig vår och sol och blommor.

Godmorgon!
Jag gick precis upp och sitter just nu o käkar frukost, hade faktiskt ställt mitt alarm på halv nio men tydligen så lyckades jag stänga av det utan att jag märkte nåt, och vaknade några timmar senare än planerat.. fuckk.
Har så sjukt mycket saker jag borde göra idag! Måste åka in till stan o lämna tillbaka ett par jeans från topshop (som jag dumt nog inte testade utan bara köpte hehe), sen borde jag egentligen gå till banken för det är en massa saker jag måste fixa med mitt kort och pengar och ja, lite krångligt, får se om jag hinner!
Ja juste, sen måste jag ju packa förstås! Eftersom att det bär av till dalarna imorgon med malin! Är gaaleeet taggad på att åka skidor!! Ska bli så härligt!
Så där har ni min planering för dagen! och ikväll blir det kinamuren!! fett mys!




Lägger upp en myslåt jag med!

monday

Eftersom jag har sportlov (wooohoooo) så har jag inte riktigt koll på dagarna, igår trodde jag det var lördag hela dagen och av någon anledning har jag idag trott att det var tisdag typ halva dagen, hehe snurrig. Idag har varit en mysig dag, har shoppat och ätit lunch med mamma, myys♥ sen har jag inte gjort så mycket mer, kollat på en film (extrem standard), ätit typ 500 mackor och druckit galet många koppar te. Sen har jag värsta problemet, min högra näsborre är igentäppt.... Jag är typ inte sjuk eller så, men ena näsborren är helt näppt, crazy bananas. Imorn blir det träning med Anna och Malin och på kvällen middag på Kinamuren, aaaah som jag har längtat♥ Om jag av någon anledning blir mer täppt eller utvecklar försämrat smaksinne tills imorn, då börjar jag gråta.

Hehe jag och pappa hade lite tidigare en tävling om vem som kunde göra fulast min, det blev rätt oavgjort faktiskt. Ni vill inte se bilderna vi tog, groteskt.

jag vet att jag är het


Så himla myslåt!


Nu ska jag äta paj och sen befria min högra näsborre från sin extrema näppthet. Tjingeling

I Am The Lion King

Ska alldeles snart gå o käka middag, tänkte bara slänga ihop ett litet inlägg innan!
Den här söndagen har varit ganska chill, har ingen söndagsångest som jag brukar ha hehe!! Kan bero på att det är sportlov nuuuu, så himla najs:)! Har inte alls gjort särkilt mycket idag, varit inne i stan med mami och kollat lite skidgrejer.. annars har jag inte gjort nånting! Eller jooo, nyss så testade jag sminket jag fått! och det är fett kul att exprimentera, får börja göra det oftare! inte för att det blev superduper snyggt kanske (hehe, ser lite ut som att jag fått två blåtiror..), men ändå, lite roligt om man inte har nåt att göra en söndagkväll liksom!!

(sjuukt bra låt!)

25 de febrero

hola amigos, läget med er då? Jag är trött, kom hem från gymmet för inte länge sen, hehe jag gick ju då inte upp så tidigt som jag tänkte, men det beror på att min fredag inte alls blev en standardfredag! Jag, Moa och Josephine gick på spontanbio som började tolv mitt i natten, haha myyz! Nu tänkte jag iallafall ta en powernap så jag orkar fixa iordning mig lite senare, för ikväll blir det middag+melodifestivalen+film hos Josssaan! Blir en bra lördagskväll;) Hejdååå♥


sånt här väder var det typ igår, helt underbart♥ jag längtar till dagen våren verkligen är här!

standardfredag

yttligare en fredag som spenderas hemma med att kolla på film och bara chilla, en standardfredag för mig nuförtiden. Med tanke på att jag också ätit tacos ikväll så blir det ännu mer klassiskt haha! lite småtråkigt får jag ibland under dessa fredagar då jag kan bli så galet rastlös, ibland kan jag till och med känna för att städa hela lägenheten och bah köra på. Dock brukar det hinna gå över då jag oftast hamnar framför datorn igen..

Såg btw just klart filmen Never Let me Go (som jag passande nog också valt som engelskabok till skolan) och jag mår sjukt dåligt, så himla hemsk film! Fast bra också. Kolla in trailern alltså, man dör lite.. Usch måste sätta på någon mysig film (typ romantisk komedi♥) som man blir glad av! Och så ska jag äta vindruvor. Imorgon tänkte jag vara satsig och gå upp tidigt och gymmma! (det kommer sluta med att jag går upp klockan tio, lägger mig på soffan och äter kex, händer alltid).. Men nu ska jag kolla på typ Yes Man eller nått, hejsansvejsan♥





Sovmorgon!

Hej på er! Har tyvärr blivit lite av en vana för mig att börja mina inlägg med "förlåt att jag e sämst på att uppdatera" hehe, men så får det bli nu också, MEN jag ska verkligen försöka bättra mig, från och med nu, nu jevvlar!
Ska precis som Agnes försöka blogga iaf ett inlägg per dag, eller ja, för mig vore det ju ett framsteg att typ blogga en gång i veckan...!
Idag har vi sovmorgon till halv ett, så sjuukt skönt! Har ägnat min morgon åt att bara ta det super lungt för en gångs skull (brukar annars vara ganska stressigt på mornarna!!) har gjort lite på min linoliumplatta och lyssnat på chill musik. Så här borde alla dagar börja haha (om man tar bort det där med linoliumplattan alltså..)! Men allt känns alltid såå mycket skönare på fredagar, och det känns ännu bättre just idag eftersom att det i princip är sportlov! Inte nog med det, kollade nyss termometern och guess what? Det är 6 plusgrader ute och jätte soligt!!!!
Äntligen vår säger jag bara!


(funderar starkt på att sätta upp en sån här i mitt hus btw, så gullig!) (:



God kväll

Hej vänner! Eftersom min bloggpartner aldrig bloggar (pik pik pik) så tänkte jag väga upp det med att blogga iallfall en gång varje dag (not gonna happen, men vi kan ju låtsas).. Just nu sitter jag och håller på med helveteslinoliumplattan. Om jag ska vara ärlig så går det åt helvete haha, har cuttat mig i händerna typ 5 ggr inom den senaste halvtimmen och ja det går bajsdåligt </3 Meeeen, något som gör saken lite bättre, vet ni vad det är? Jo roiboste, tårta och gamla avsnitt av HIMYM<3

Förövrigt ska jag köpa en biljett till konserten Coldplay ska ha i Sthlm i augusti, cirkus 550 spänn är värt. Fett värt. Jag går seriöst ensam om ingen vill med haha! Men nu ska jag fortsätta karva linolium, äta ett äpple och lyssna på musik som ger mig nostalgikänslor. Tjingeling!

UPDATE: gick in och kollade nyss på ticnet, biljetterna till Coldplay är slutsålda (jag är dock inte förvånad), igår fanns det. Helvete!




tjabba jag är en krabba

skämt åsido hoho nämen tjabba, läget med er då? sitter och chillar i min säng. det är skööööönt. jag blev typ galet trött alldeles nyss, jag vet inte vad som hände. Jag är typ övertrött. Idag har jag gjort nada, men ändå har jag inte hunnit med allt jag borde, bra planerat! Igår var vi sminkmodeller, det var jääättekuuul och jättemys!♥ Sen har det inte hänt så mycket mer sen sist, nu ska jag strax sova! Lovar att blogga om mer roliga saker imorn, pallar verkligen inte nu haha, Natttiiii♥




såhär vill jag dansa, ska göra det nu, hejdåå

lång dag

heej! FÖRLÅT för sämst uppdatering från min sida! men creds till dej agnes för att du varit fett aktiv när jag inte varit det hehheh. sorry. tappade bara helt stinget efter att jag var sjuk, men nu är jag på bana igen och ska försöka hålla mej frisk nu!:)
jag kom iallafall hem för ett tag sen, och det blev en lång dag i skolan idag eftersom att jag och malin satt kvar på mattestugan.., så himla satsigt! men det är sjukt skönt att bara kunna chilla när man kommer hem, och ändå känna sig nöjd att man varit lite duktig;)! så det är lungt värt det!
sitter just nu i soffan o kollar på once upon a time i femman (som förövrigt är ganska bra!) och ska fortsätta med det nu:)
(slängde btw in ett par bilder från aruba, längtar tillbaka så sjukt myckeeet, var nästan lite plågsamt att gå igenom alla bilderna igen haha..!)
puss på er!
/Moa

Tjaaabba, ligger och chillar i sängen med datorn i knät (standard) och tuggar på geléhjärtan. Galet gott men efter den här dagen ska jag chilla lite med onyttigheterna (åt en jerry hemma hos jossan tidigare, vilket förövrigt var jättemys ♥) Dagen har annars varit vanlig, skolaaa, och jag har haft extremt ont i benen. Vilket beror på följande: tränar man inte under 2 veckor men sedan går till gymmet köttar galet och tror att man orkar så jäääkla mycket, ja då blir det såhär. Mmmm.

Åhh juste sen måste jag uttrycka en enorm lycka som uppstod vid middagsbordet!! Helt plötsligt, bara sådär, så berättade mina föräldrar att vi ska till New York!!!!!!!! (iofs typ efter sommarlovet eller på höstlovet hehe men ändååå) LYCKA. Jag har har velat åka dit hur länge som helst och ja det här är helt fantastiskt!!!!!!!! Jag kan säga att en stor del av mina framtida sommarjobbspengar kommer gå till det här, det är inte helt gratis att åka dit om man säger så.. men fortfarande, LYCKA♥






Btw, Moa whatzup med den dåliga uppdateringen?;) Bloggga frälvete!

10 februari 2012 kl. 23.26

Först och främst måste jag bara få påpeka att den här veckan har gått sjukt snabbt!! Nyss var det ju jullov :O inte riktigt kanske haha men allt går iallafall galet snabbt! Den här fredagen har spenderats på ett lugnt sätt, har varit hemma och chillat, bortsätt från när jag var i skolan en snabbis och sedan träffade jag Linnea en stund! (tack kompis för att du har köpt ett gymkort och gör mig sällskap♥ jag ska lära dig allt jag kan;)) En lugn fredagskväll blev det också, te framför diverse tv-serier (ja jag är beroende), bokläsning och en påbörjad utrensning av garderoben. En mycket skön fredagskväll med andra ord;) 

Nu blir det till att sova, ska upp tidigt och träna på riktigt (för första gången på 2 veckor, förkyldning/plugg</3), är inte sådär aptaggad på det nu eftersom klockan ringer 8.00 (det är helg) haha men det är alltid värt det efteråt;) Sen på dagen ska jag äta lunch med en kompis sen blir det mys hemma hos malin på kvällen♥ (tagga melodifestivalen)



Photo booth är alltid underhållande, även när man är helt ensam;) kom just på att innan jag dör så vill jag testa att hoppa falskärm, fatta vilken härlig känsla!!! Fast jag skulle samtidigt dö av rädsla, jag skulle typ svimma innan jag hoppar haha, men lätt att jag ska föröska!!! Ehh eller så är det en extremt dålig idé..haha vi får väl se;)



jag hade en gång en båt

yeah true story, not. men jag vill ha en båt! fast jo, jag kom just på att vi har en kajak, så tekniskt sett har jag en båt! haha så otroligt ointressant, men jag har inte så mycket vettigt att skriva om man säger så. Ligger i sängen och är trött, och lite förkyld också, fett jobbigt :( eftermiddagen blev inte som planerat, hade tänkt köra värsta träningspasset, men p.g.a ont i halsen blev det inte så. har istället rensat kläder, druckit litervis med te, sovit, kollat på några filmer och ägnat sisådär 1 timme åt lite plugg. En helt okej eftermiddag iallafall;) nu tänkte jag dricka ännu en kopp te (10e idag, lovar) och sen sova! nattinatiii♥



Before I die, det här är mitt enda mål. Hehe skämt åsido. Nämen jag tänkte göra en sån där lista, vad man har gjort och vill göra. Fast jag är alldeles för trött för att orka göra det nu, så ni får nöja er med nemo;)

far jag kan inte få upp min kokosnöt, dideliidoo

Heej, ligger och degar i min säng. Det är galet skönt, för jag vaknade nyss efter att ha sovit typ en timme åhhh det var typ det bästa<3 Men min filt sticks och det förstör lite, värsta problemet, nooot. Fast egentligen, det är typ ett problem för jag orkar inte lyfta på mig och filten ligger liksom under mig och har fastnat på nått jäkla vänster i min säng och den har typ snurrat in sig och blivit en korv. Snacka om jobbigt läge.

Fast nu ska jag typ lyfta på mig, måste tvätta mitt superduperfräscha hår som liknar en smörbytta och sen ska jag sova<33 Åh vad glad jag blev, har ju sovmorgon imorrn, underbart!! Hejsvejs♥


UPDATE: hatar mitt liv, iallfall lite. Måste gå upp typ kvart i sju imorgon (dvs, ingen sovmorgon!!!!!!!!!)för att det ska komma byggarbetare. </3

UPDATE 2. Jag vill ha en kokosnöt. Kom på det tidigare idag, tänkte köpa en, men glömde. Järnspikar, får ta och göra det imorn. Kokosnötter är spännande. Jag höll på få en i huvudet när vi var utomlands, missade en varningsskylt med texten: "varning för flygande kokosnötter" Jag lovar, det stod flygande, inte fallande. himla underhållande♥


Sitter och kollar på gamla bilder från Thailand (inte den ovan) och vill liksom resa dit igen.Fast Karibien vore ju inte helt fel. Inte Sydafrika heller. Och inte Indien. Synd bara att det kostar femhundramiljardertusen... Inom 5 år ska jag iaf ha kommit iväg;)

monday

hellooo! blev en jättelång dag idag för min del.. satt kvar i skolan till halv fem och höll på med samhällsgrejen, och då slutade vi ändå runt ett, så nu är jag helt sjuukt trött! och fuckk vad det är kallt ute!!! höll på att frysa ihjäl påvägen hem! visst, jag tycker om kyla o snö men inte när man fryser så man skakar! haha, nej fy vad jag klagar på allt! nog med sånt! har precis druckit en stoor kopp te, vilket var precis vad jag behövde just nu. orkar verkligen inte åka på en jobbig förkylning igen!
nu ska jag se om jag kan hitta nån mysig serie att kolla på, fick sån himla lust o bara krypa upp i soffan med en filt o typ kolla på HIMYM eller nåt!:))
här är btw lite bilder från i fredags;)
(Bilder tagna från Ida:))
pussis!

5/2

Tjena! Har precis käkat en ganska sen lunch haha, lite för sen. Har helt vänt på dygnet den här helgen! Var ute i fredags med Ida och några till, lite för att fira att hon fyllde 18 i torsdags:)! Det var superroligt! Dock blev det väldigt sent och ja, lite spårat kanske, men kul var det iallafall! Det ledde iallafall till att jag sov i princip hela dagen igår, pallade liksom inte göra nåt annat.. Lite dumt eftersom att jag borde pluggat på hur mycket som helst, framförallt samhällsdebatten vi ska ha imorgon, lär ju gå åt h*vete. hehe. Sen har vi ju matten som jag ständigt ligger efter med såklart.
Frågan är då varför jag istället prioriterar att sitta här vid datorn och stalka människor på fejjan och blogga (sorry för sämst uppdatering btw), istället för att göra det jag ska. hmm, inte bra.
Fick ju också en liten sminkkurs idag, av världens bästa Wenche! Så himla kul, ganska svårt visserligen men ändå! Men det gäller bara att öva och exprimentera;)!
puss på er!

RSS 2.0