12-04-25

Hej på er! Har egentligen inte alls tid till att blogga just nu, sitter och pluggar inför samhällsprovet som är imorgon. Men försöker hela tiden komma på andra saker att göra för att slippa hålla på med det, och då är typ bloggen bästa ursäkten, har en förmåga att alltid slänga ihop nåt onödigt inlägg när jag egentligen borde plugga?Hehe. Har kommit fram till att ekonomi absolut inte är min grej - sjukt seeegt. och deprimerande. Speciellt när jag inte gjort alla hundratusen frågor man skulle gjort..

Idag var en väldigt chill dag måste jag säga, bara en lektion som spenderades i datasalen! Dock blir det raka motsatsen imorgon, jobbigaste dagen ever. Eftersom det är "melodifestival" i skolan och vi ska servera kaffe så kommer vi sluta typ kvart över nio. Men vad gör man inte för att få lite pengar till klassresan liksom! Gahhh, om två veckor drar vi! Fattar ni hur snart det är?? Ska bli såå himla roligt:)!
Nej nu måste jag återgå till pluggandet..
ciaoo!

heeey

hehe tänker inte ens kommentera min dåliga uppdatering... men idag så kände jag iaf för att skriva ett inlägg, cred till mig;) Idag är det söndag, vilket = chilla galet i fult matchande mjukiskläder samt plugga. Undantag för imorse då jag gymmade en stund, dock börjar jag känna mig lite smått krasslig (tänker INTE bli sjuk, hatar att vara sjuk, har inte tid med att vara sjuk) så jag körde ett ganska så chill träningspass. Nu sitter jag och förösker lära mig allt om ekonomi, går ju sådär när koncentrationen inte är på topp hehe...Är galet trött så nu ska jag dricka te, ta en paus från pluggandet, äta mellis♥♥♥ och kolla på lite serier eller någon film. Bra söndag!

Tänkte lägga in en egobild i brist på andra bilder men tyvärr, ändrade mig tvärt när jag tittade mig i spegeln (måste tvätta håret genast omg) haha... så detta blir ett bildlöst inlägg;)

on da roof.

Har galet mycket bloggmaterial nu kan jag säga! Både från påsklovet, men också från idag, så ska verkligen försöka blogga liiite oftare nu, tills bilderna tar slut hehe! Det är kul att leka fotograf ibland asså..;)
puss!

Tisdag

Ja, jag har bra fantasi när det gäller rubriker hehe, och nej jag har inte glömt bort att vi har en blogg, har bara inte haft nån blogglust alls dom senaste...öh, månaderna? Men nu när vi inte har så mycket plugg så kan man ju likagärna passa på att skriva lite;). Har iallafall precis käkat middag och kollat igenom typ alla avsnitt av new girl (ja, jag nördar det nuförtiden), och nu ska jag fortsätta nörda serier, desperate housewives börjar nämligen typ nu! Det här blev ju inte mycket till inlägg! Men bättre än inget mäjbi?

I brist på fina bilder..så blir det en egobild istället!
pusss på er!

RSS 2.0