long time, no see

hej kompisaar! jag vet, jag suger på att uppdatera. hehe och jag kan dessvärre inte lova att jag ska bli bättre, för det lär jag inte bli. Men jag kan ju alltid försöka. Förtillfället har jag extremt tråkigt, verkligen extreeemt. Hmm....dagen har redan spenderats med att kolla på filmer, degat, sovit och ätit. Sen fick jag iofs ett ryck och bah nu drar jag och tränar. Ehh det var en aniiiiing jobbigt om man säger så...... sen har jag bara degat mer. Mööööööh. Nu ska jag gå och terrorisera mina föräldrar i några minuter (har inget bättre att göra) innan dom drar i väg på middag, och lämnar mig att spendera kvällen totalt ensam. Snyft. Hehe inte för att jag har ngt emot det men tyck synd om mig iallafall. Sen ska jag vara fett stasig och göra pizza. från grunden. hejsvejs





23 december

Hej hopp, vaknade för inte så himla längesen. Eller okej 3 timmar sen men ända sen dess har jag legat i sängen och kollat på film, har förkylningskänslor </3, så det känns som om jag nyss gått upp hehe. Imorgon är det iallfall julafton, känns lite smått galet. Men för första gången på väldigt länge behöver jag inte stressa såhär dagen innan, jag var nämligen på stan i går med en kompis och kom hem alla julklappar jag hade kvar att köpa (Y) så nu är det bara pepparkakor och lussebullar jag ska baka:)

Men nu ska jag dra mig upp ur sängen, trycka i mig ett antal bafucin/strepsil och dricka litervis med te. Om jag är sjuk imorn och inte känner någon smak, dvs jag missar all julmat&godis, så är mitt liv över. I princip. Ha det bra kompisar ♥

19 december

Hej på er, läget med er dåå? hehe jag är fett sämst på att blogga, jag vet. och nu kommer det bli ännu sämre med den här bloggens uppdatering eftersom Moa har dragit till Aruuuubaa. (Ha det bäst Moa♥) men jag lovar, jag ska försöka skriva varje dag! JAg är iallfall jättetaggad på jullov, och nu är det inte långt kvar!!!! 2 ynka dagar♥♥♥♥ och jag har fortfarande inte köpt så många julklappar. en näs/öronhårstrimmer och en skjorta (Y) det kommer sluta med att jag som vanligt köper alla julklappar den 22:a...






Julstämmning ♥


dör lite


HAHAH när man är övertrött och flummig är sånt här bäst. hhahah mmm

sista skoldagen för i år avklarad :)

Jag kan inte fattaa deet! På måndag drar vi hit alltså! Ska bli så jääääääkla härligt! Men somsagt, kan inte fatta att det är sant, det känns helt sjukt overkligt! Har aldrig varit så långt borta förut! Är sjukt taggad! (och kan inte riktigt sluta tänka på det som ni kanske märker haha..)
Och nu kan man bara lämna alla skoluppgifter bakom sig för nu är det sluut:) (eller har fortfarande svenskasaken men aja heh)! Ska bli skönt med ett lov iallafall, det behövs verkligen känner jag haha. Idag var alltså sista skoldagen för i år, lite skumt nu när jag tänker efter, men asså nää mest skönt ! Nästa gången jag kommer till skolan kommer det alltså vara 2012.. weeeird! Började by the way att gräva fram alla sommarkläder, kändes sjukt konstigt, mitt i vintern liksom! ska återgå till rotandet bland kläder nu..  pussss!
/moa


Han är ju inte världens hetaste man, men jääävlar vilken förändring!!!! För alla som inte ser vem det är så är det Neville. Även kallad Matthew Lewis.



Från det här....


TILL


DET HÄR! Mmm ♥

pweoifhp'wrgpirwq0

Är det bara jag som har enorma problem att komma på en rubrik? Jag vill hitta på något fyndigt med det blir alltid typ "tjabba" eller "eeeyy" eller nått trist. Snacka om i-landsproblem haha. Därför dampade jag lite på tangentbordet så det fick bli som det blev;)

Jag är iallfall fett glad nu, jag börjar halv ett imorn, åhh lyckaaaa ♥♥ och jag har inte alls mycket kvar i skolan! Engelskaboksak (som jag iofs har skrivit 5 meningar på...) och en svenskauppsats..och en samhällsläxa..och en mänskliga rättigheterreflektion. Men seeen så :P Sen så är jag fett glad för att jag snart ska köpa biljett till P&L!!!! Mmm kommer bli grymt! Det gör det inte sämre att det ser ut att bli bra artister också, inte helt fel att se Skrillex live asså. och Kent♥ och Melissa Horn. NAJS.

Nu ska jag återgå till att läsa Murder on the Orient Express och dricka te. och försöka hålla mig ifrån facebook hehe..





Melonhjälmen♥ så himla sööt haha






tjeniss

(en fotouppgift är färdig iallafall! tack jossan för modellandet+kameran!;))

Sorry att jag inte skrivit på hundra år men det är såååå mycket plugg den här veckan, helt galet. Matteprov imorn - kan absolut ingenting, fattar nada och började plugga ordentligt först idag! Sen har jag fotoprov på fredag, och ska vara klar med massa fotouppgifter, plus ha läst ut engelska boken och skrivit recension, och inte nog med det, ska skriva en svenska text till måndag o måste typ göra det innan helgen för den här helgen kommer bli så sjukt stressig! Ska packa och möjligtvis köpa in lite nya sommargrejer till resan (vart man nu hittar det på vintern?).. sen måste jag köpa julklappar! Ja, hehe, lite smått stressad känner jag mej helt enkelt! Men längtar sååå mycket efter måndag! Ska bli jääätte skönt att komma bort lite från gråa, regniga, osnöiga sverige!
Nu ska jag sova!! sovgott på er!♥
/Moa
[Uppdate: Kom nyss på att det bara är tio dagar kvar till julafton! Wihoooo! :D Och kom nu också på att jag inte öppnat min chokladkalender på flera dagar! ehh ja, lite kul sådär heh!]

Önskelista ♥





Tänkte att jag skulle vara lika cool som alla andra och göra ett bildcollage av vad jag önskar mig i julklapp. Det här är det mesta. Åhh vad jag vill ha allt För tillfället ligger jag i soffan och ska precis se någon mysig julfilm, måste skapa lite julkänslor ju! Men fortfrande, var är snööööön?? Seriöööst. Jul är inte kul utan snö. Punkt. Imorn är det iallfall Lucia och cirka 11 dagar till julafton. Känns crazy!

 

 

BTW MOA. Blogga mer va.


Lost in Fantasy ♥

Jag skoja ba, ska inte alls kolla på film för det har jag liksom ingen tid till, men jag kanske ska kolla på Anastasia för hundrade gången, den ger mig julkänslor ♥ Meeeen, jullov snart hörni, jag är så grymt taggad som man kan vara. JULMAT ♥ (jag kommer rulla fram efter julhelgen men ähh har ju ett gymkort ju) ochochoch MELLANDAGSREAN ♥ älskar att köpa onödiga klädesplagg bara för att på H&M för 49:50 som jag vet att jag aldrig kommer att använda någonsin. Men framför allt, lediga dagar ♥ Måste köpa lite julklappar innan bara. Har köpt zeerooo. Jag är så taggad att jag typ skakar. På tal om skakar, i fredags såg jag Paranormal Activity 3 på bio. Kan kan kort och gott säga att jag i princip satt med jackan över huvudet under hela filmen och typ gömde mig bakom Anna. Det var en av de läskigaste filmerna jag någonsin sett, jag har säkerligen men för livet. Jag kan garantera att det var de läskigaste 84 minuterna av mitt liv hitills. Galet psykiskt jobbig var den. Se den ♥




Dem här tre blir kanske mina efter jul då min kusins kompis ska till USA och köpa med sig några bodylotions och bodysplashar från Victoria's Secret, kärlek på det ♥ ♥

 


eeeyy


Kom just hem. Palla plugga. Jag ska kolla på film.


döden

jag typ dör. min hjärna är överhettad av all information jag har försökt trycka in i skallen tills provet imorn. Ehh det känns som att inget går in. Stressad för allt skolarbete jag måste göra kan man ju lugnt säga att jag är... Det värsta är att jag måste läsa 175 sidor i Frankenstein idag för att hinna ikapp min planering. ehehe känns grymt. Det är ju så enormt passande att boken är den tråkigaste jag läst på länge så långt som jag har kommit (y) det är också grymt bra att jag istället för att repetera plenissalar och kommunfullmäktigesaker sätter jag mig vid datorn och tillexempel bloggar och kollar på Glee. men vi säger så här, det är välförtjänt. Men nu måste(!!) jag stänga av datorn, jag kommer nu dö en långsam samhälledöd.


Btw här är lite bilder från idag när Jossan och Malin hänkade med mig hem efter skolan och eh typ pluggade.














Den enda (av sisådär 80 st) normala bilden haha



asdfghjkl.


Tjoobreee

Känner att det har varit dåligt med bloggandet de senaste dagarna heheh beror nog på att jag ofta glömmer bort att jag har en blogg (y) Nu sitter jag iaf i mitt rum och försöker lära mig om statsrådsberedningar och nånting-nånting votum (malin vad var det dära konstiga hette? var det votum? glömt bort hehe) men ja det går ju sådär om man säger så. Får typ ångest av allt jag måste göra innan helgen. Min behövande plugghelg går nämligen totalt bort då jag typ inte är hemma alls i helgen....greeeejt. Men istället för att göra allt jag borde göra så kollar jag på snygga kläder och typ aa hag vet inte vad. Fast iofs, hela gårdagen spenderade jag hos Malin och faktisktfaktiskt så pluggade vi! Mer än vad jag trodde vi skulle göra haha! Men nej nu ska jag plugga och inte blogga hehe








Lite snygga saker jag vill ha just nu. Asså pingvintröjan <3333 supermysig! kanske inte något att ha i skolan men åhh vad mysig och fett cool. Observera: jag har inte Photoshop på den här datorn så tyvärr kan jag inte göra ett coolt collage. Men ni får stå ut helt enkelt;)



deppigt värre

shobree! gissa vad jag just kom på? att vi har ett fucking SO-PROV på torsdag! och jag har inte ens börjat kolla igenom vad man ska kunna! yayy, grrreat.
och hehe, kom på en till sak, ska skriva klart en svenska uppsats imorgon, och jag har ingen aning om vad jag ska skriva. shit, asså jag blir så sjukt deppig av allt plugg (beror nog mycket på att jag helt tappat pluggförmågan!)!
menmen, ska återgå till lite deprimerande pluggande nu, ville bara dela med mig lite av min deppighet.
peaceeoout♥
/moa

hej bloggeeeen

Är ganska så jätte mega trött just nu! Jag kom hem typ för en och en halv timme sen efter att ha varit i skolan från klockan två.. en LÖRDAG. Det var ju jubileumskonsert i skolan idag och vi skulle ju såklart vara där och sälja kaffe o kakor inför våran pragresa, heheh, har nog aldrig bryggt så mycket kaffe! Men det gick väl ganska bra tycker jag, blev lite stressigt med några strömavbrott o så men annars funkade det! verkade vara ganska fullsatt iallafall, så det var ju kul!

Kvällen igår blev lite udda hahah; först skulle vi ut och käka middag men nää dom stängde typ as tidigt så det var ingen idé, sen skulle vi åka in o nattfika men nee ingen pallade riktigt, fast joo sen ångrade vi oss så jag, jossan och agnes drog in o fikade och gick runt lite i stan! det var mys! älskar när man är lite spontan sådär!:)
Nu ska jag läsa lite i min svenskabok.....(iknoww det är lördag, men det måste göras!)
//Moa

Friday

Freedaaaaag. Igen. asså seriöst tiden går så jäkla snabbt. Snart midsommar typ.. Shieet. På tal om framtid, idag var jag och Malin på Saco-mässan (högskolemässa), otroligt rörigt men intressant och se vad som fanns. Det slutade det med att vi satt längst inne i ett hörn och pratade i 2 timmar. Haha. Sen på kvällen skulle vi egentligen käkat middag men efter mycket om och men träffades jag, Moa och Jossan en stund för fika och promenad. Myspys <3 Dock var jag mega-trött så sorry hörrni om jag var lite frånvarande haha;). Plus att det var så jäääävla kallt. Bbrrrrr. Btw. Jag vill köpa massa kläder. Meen haha eeh min ekonomi är ju som alla redan vet nere i botten typ. Plus att jag ska köpa en vinterjacka imorn. Aja nog med ilandsproblem. Nu ska jag tagga sängen.



 

 

 

 

 

 

 

 

Några av dagens bilder :)) //Agnes

 

 

 

 


Första december!

(lite random söta bilder från weheartit)
Tjotjatjena!
Sitter just nu o kollar på "A cinderella story" i trean, heheh, myys. Men jag är helt slut efter den här dagen så då äre fett skönt att bara sitta och chilla i soffan:).
Kom hem typ runt halv åtta, och har pluggat matte idag i sammanlagt fyra timmar säkert - galet! (creds till oss för att vi stannade på mattestugan hörni)!! Men vad gör man inte för att få typ ett och ett halvt meritpoäng..
Och wiihooo, imorn äre fredag!! taggggaa! heheh inte för att jag har några planer men ändå. taggar alltid inför fredagar! Nu ska jag fortsätta kolla film,
PUSS på er♥ /moa

RSS 2.0