tisdag

                              
 
 
 
 
                 det här kan vara den fulaste bilden som finns... hahah dör varje gång
 
 
'
 
 
 
kollade igenom photobooth och hittade mycket fina bilder, härliga tider alltså♥
 
 
Har spenderat eftermiddagen med att försöka räkna matte. Matte c gör mig så jääääävla förbannad, har fastnat på några tal som jag verkligen inte förstår och nu vill jag typ slita sönder allt och ba elda upp matteboksjäveln. gaaaah.. matte är bara så ologiskt och jag hatar det. Det riktigt komiska är att vi inte ens har kommit till den delen som är den lättaste av allt överjävla svårt. Jag har all anledning att hata mitt liv. fmlfmlfml. nej nu blev det alldeles för deppigt här känner jag....Positivt just nu är att jag typ är frisk (ÄNTLIGEN!!!! tjohooo träning here I come), om typ en månad så drar jag till New York med madre ♥♥♥♥ och ikväll ska jag äta tacopaj. Jag kan tala om för er att tacopajen räddar min annars så frustrerande och irriterande dag. Nu ska jag gå och göra i ordning min kära tacopaj♥ På återseende kamrater♠♠
 
/Agnes
 

Stjärnklart

 
Satt nyss och gick igenom lite bilder från i somras, så tänkte att jag lika gärna kunde passa på att lägga upp några här! Asså det var så galet mycket stjärnor den här kvällen så jag va bara tvungen att ta typ en miljon foton haha. Saknar sommaren lite när jag kollar tillbaka på alla bilder... även fast den mest bestod av jobb och kyla hehe. Blev inte så jättemånga bilder nu men kommer lägga upp flera så småningom!
/Moa
 

Fredag

 
Kärlek♥ de såg sjukt mycket godare ut i verkligheten.. Iphonekameran är ju inte den bästa direkt.. 
 
Eftersom jag fortfarande är lite småsjuk (tredje veckan nu asså </3) så blir det en lugn fredagskväll för mig. Men jag klagar inte, har precis ätit upp fett goda hamburgare med hembakat hamburgerbröd osv aaahhh <333  de var goda så detta recept hamnar fett lätt i min slutprojekts-kokbok♥ har ni tips på kickass-recept så äre bara att ge till mig, jag behöver flera asgoda men relativt lättlagade recept! Nu ska jag fortsätta min fredagskväll i soffan med en tekopp och naturgodis, samt filmen A Beautiful Mind som jag tänkte se om. Imorn taggar jag första riktigt hårda träningspasset på typ en och en halv vecka (har saknat dig gymmetoch sen tjockiskväll hos Jossan! Taggtagg. (vänner+paj+film+chips+mys= kärlek på hög nivå♥) <--- tänker allt i ekvationer just nu, tack för det matte c.
 
/Aggebagge 

Projektarbetesdag

Har missbrukat den här låten hela dagen, sååå bra<3
 
Okej, skäms lite. Det var så längesen ja skrev här. Och nej har inte glömt bort att vi har en blogg, har bara inte haft nåt kul att blogga om haha! Ska verkligen försöka bättra mej!
Idag har varit en lite smått seg dag om ja ska vara helt ärlig.. skulle egentligen ägnat hela dagen åt att komma igång med projektarbetet, ehh och så blev det ju inte. Fast tror jag vet vad som förstörde det, jag skulle gått upp klockan åtta imorse hade jag bestämt (hade satt alarm tillochmed), istället lyckas jag sova till klockan elva. Så halva dan hade gått när jag åt frukost ungefär.. inte bra! Menmen, har annars kämpat på med bokomslaget som ska vara klart imorn, och lyckats bli klar så det är ju alltid nåt. Vi har så galet mycket bilduppgifter i skolan nu så jag börjar känna mej lite stressad, vet inte hur jag ska hinna med allt!
 
 

Heyyyoo


 
Society6 - finaste Iphoneskalen ever. Dessa är bara ett urval av alla jag väldigt gärna pryder min bebis med. Frakt till Sverige är det också. Ett skal kostar typ 300-400 kr så när jag blivit lite rikare då ska jag slå till, för fasiken så fina de är. 
 
Denna lediga dag har jag spenderat hos Hedda och Gry med litervis av te, amerikanska pannkakor med sirap och blåbär, väldiga skrattattacker, nostalgiprat och mängder av catchupande. En väldigt trevlig ledig dag. Jag utelämnar delen där jag senare satt framför köksbordet och försökte räkna matte och ville slita bokhelvetet i delar. Matte C, I hate you endlessly. Nu ska jag gå och koka te och försöka att inte elda upp huset, vilket nästan har hänt några gånger för mycket. ♣
 
 
     // Agnes
      
 
 

dagenz outfit

Eyyoo, var på Aspuddens loppis idag med Jossan vilket resulterade i en hel del fynd. Vi gick runt i typ 4 timmar och fick fett ont i fötterna (iallafall jag) men det vare värt! Jag köpte bland annat en ny brun skinnväska för 40 kronor som jag kommer använda typ varje dag från och med nu, en ring, ett antal tjocktröjor och en RUN-DMC-tshirt som jag nuförtiden har tillräckligt mycket swag för att använda;) 
 
 
 
 
Två superduperfina bilder tagna från Jossan på dagenz outifiiit jao. Här är iaf väskan jag köpte och kommer ha varje dag från och med nu. 40 riksdaler. Galet värt. 

RSS 2.0