whatzzz uuuup

hej hörrni, dålig uppdatering från min sida på senaste tiden kan man ju säga, pallar typ inte blogga längre hehe men idag fick jag faktiskt lust! kanske beror på att jag pluggar kriminologi... askul.. not. Tidigare idag tonade jag mitt hår också, för första gången ever, otroligt skönt med lite förändring haha! inte för att det är så stor skillnad direkt men är nöjd, nu är mitt hår fräschare och har en lite mer jämnare, mörkare färg med lite rött i yeeah♥

Nu ska jag återgå till kriminologin och dricka te! Tjingeling


ta daaa, hehe man ser typ nada på bilden men en liten skillnad är det;)

25mars

Hej på er! Idag har jag verkligen inte gjort nånting typ, gick o la mej rätt sent igår och gick inte upp förrens tolv idag, så halva dagen hade i princip gått när jag åt frukost haha..såå ja, har inte hunnit med så mycket idag.
Men igår var jag iallafall inne i stan hela dagen med mamma, supermysigt:) Fick med mej ett par skyhöga skor som jag försöker gå in lite hehe, vingligt är det, men dom är snygga och somriga så jag kunde inte låta bli! Sen köpte jag en skjort/kavaj från bikbok. Blev inte så mycket, men några grejer iallafall!
Btw, det är så sjukt härligt väder ute! Soligt och fett varmt! Blir alldeles glad:)!
Nu ska jag käka våfflor med familjen! Puss på er!

Story of my life

heheh, yes i do..♥

19/3

Tjenis!
Sitter och lyssnar på taggmusik och försöker plugga samtidigt, det går inge vidare! Plus att jag typ måste snyta mej varannan sekund, inte kul..
Lägger upp lite egobilder på mej istället - med anledning att jag saknar mitt ljusa långa hår.. Måste verkligen fixa till det innan sommaren...
Intressant inlägg det blev idag *host*, men bättre än ingenting iallafall! Uppdateringen här på bloggen går ju sisådär måste jag säga. Och ju mer jag tjatar om att jag ska bli bättre på att uppdatera desto sämre går det! Så därför skippar jag att skriva det nu, kanske går bättre då hehe. Men nej nu ska jag återgå till pluggandet!
(enda bilden ni nånsin får se på mej i glasögon btw, haha, och enda bilden som finns för den delen..)
puss!

mangaeffekten


Nu ska jag gå o sova! Är galet trött!!
(Känner att det här med bättre uppdatering inte går så bra för mej hehe, men jag jobbar på det!)
gonatt!

beautiful day

Oh yeah it is! Fast nu har iofs solen gått ner och det är rätt kallt haha men tidigare idag var det riktigt fint väder! Wonderful♥ Slutade kvart över fyra idag </3 och tänkte träna direkt efter skolan, fast hehe köpte glass med Siri och satt i solen och pratade istället, vårkänslor♥ Tänkte ta och börja kolla på en ny tv-serie nu faktiskt, ska hitta någon bra! The walking dead kanske? hmmm får se, eller så kör jag på standard, dvs en film haha. Godkväll vännner♥




vår

Tjabba tjena, det är typ vår ute och jag är överlycklig! Idag är det min pluggdag, så jag borde plugga. Ska göra det också, fast just nu sitter jag och kollar på vår-och sommarkläder!! AAhhh är så galet taggad på sommar och Gotland (nu när jag inte är helt ensam och helt isolderad med mina päron så taggar jag ännu mer!!) och värme och sol och snygga kläder och glass och bad och picknickar etcetcetc. Det är nu runt mars jag brukar börjar nedräkna till sommarlovet, så kanske ska börja med det nu hehe för egentligen är det ju inte så jäkla långt kvar, eftersom tiden går så himla snabbt! Underbart♥


exakt här befinner jag mig om 4 månader med en drink i handen, ganska så najs.

världens sötaste Ahlekz ♥


Studiedaaag ♥

Idag har varit en gryymt skön dag! Har inte riiiktigt fått allt gjort som jag hade planerat, hade skrivit en hel "att göra lista" i mobilen, men har inte prickat av en enda grej haha, lyckat. Men det var hur som helst skönt med en ledig dag, såhär efter lovet haha.. Jag har iallafall ändå påbörjat en del plugg, det är ju alltid något! Annars har jag typ inte gjort något, missbrukat spotify från imorse tills nu, kollat ikapp på lite tvserier och ätit pannkakor med sylt o keso (godaste som finns!!).
Och justeee, förlåt för den dåliga uppdateringen!! Jag kan tydligen inte lova saker här på bloggen jag heller hehe, men ska FÖRSÖKA skriva lite då och då iallafall..

(satt och kollade på dom här gubbarna medans jag pluggade, Dom ska typ fixa taket på huset mittemot och jag fattar inte hur dom vågar! det är liksom sju våningar högt! crazyy)

Hejhopp

Hehe uppdateringen är på topp! Nämen jag lovar (tro inte på något jag lovar när det gäller bloggning) att försöka bli lite bättre iallfalll;) Sitter just nu i köket och typ pluggar (dvs. pluggböckerna ligger orörda framför mig medan jag äter och kollar på en film hehe) Men jag ska snart börja haha. Idag har det varit studiedag, extremt skönt! Ingen väckarklocka♥ Har dock inte gjort så mycket idag, chillat, tränat lite, kollat på filmer, kollat på tv, bläddrat i min engelskabok (läste sisådär 3 sidor, det var trist) och ätit. En najs dag. Nu ska jag föröska göra det här till en produktviv dag genom att faktiskt plugga;)







Några bilder från i fredags innan jag och Jossorna drog på fekke;)


RSS 2.0