Peace and Love here we cooomeeeee!


Alldeles snart ska jag åka in till centralen och möta upp resten av festivalgänget! Är så sjukt taggad nu så det är galeeet! Har ägnat hela morgonen åt att dels försöka skaffa biljett till Swedish House Mafia (satt seriöst i typ två timmar och kämpade!) men också med att packa det sista! Så inte nog med att jag taggar galet inför P&L, utan är också fett taggad inför deras konsert som visserligen är om en evighet men ändå! Yayy<3
Gahhh, blir dock lite småstressad över min groteska väska, den är helt fullproppad och jag kan knappt stå upp när jag har den på ryggen, vettefan hur jag ska ta mej till tunnelbanan utan att trilla baklänges haha! För övrigt så är ju vädret uppenbarligen inte på vår sida, meeen det spelar ingen som helst roll! Kommer bli så jäkla awesome ändå:)! Sätta upp ett tält i ösregn är väl inte hela världen hehe..men hoppas på lite sol iallafall!
Nu ska jag extrakolla så jag inte glömt nåt viktigt!
(Lär btw inte blogga på typ hela sommaren, inte för att jag bloggar annars menn ehh..)
Ni får ha en grym sommar! PUSS♥

Midsommar!

GLAD MIDSOMMAR!
/gästbloggare Josephine

nyköpt!

Assååå daamp orkar intee. Hade precis skrivit värsta långa inlägget och så råkar jag klicka bort hela sidan!
Aja, idag har väl inte varit den bästa dagen i mitt liv om man säger så, och den verkar tydligen fortsätta i samma spår... Men något som piggar upp rejält är ju att det är nationaldag imorn, och lite ledighet såhär innan lovet är ju aldrig fel;).
Det här är iallafall vad jag köpte i söndags! Var inne i stan med mamma och letade efter lite random campingprylar till P&L, och det gick väl sådääär eftersom att jag istället kom hem med två bikinis hehe (+en skitstor väska iförsej). Den ena var helt klart den dyraste bikinin jag nånsin köpt iallafall, så nu hoppas jag veeerkligen att det blir soligt snart haha! Pallar inte med regnet längre!

back on track


Heeey I'm back jaaaao. Har inte hänt så värst mycket sedan jag sist bloggade, men jag har varit I Prag med klassen, det var så awesome på alla sätt♥♥ sen har jag bara gjort saker jag brukar. tränat, pluggat, gått i skolan, hängt med kompisar, shoppat rejält (jossa kan intyga) och tagit det lugnt. Och nästa vecka får jag sommarlov! Kan inte beskriva hur taggad jag är på landet, sol, bad, värme, glass och allt som sommaren innebär. Har en relativt lugn sommar planerad, Jossan ska bo hos mig på Gotland i 3 veckor där vi ska jobba! och förstås sola galet, gå på loppisar, hänga i Visby, träffa Moa, bada, grilla och göra såna där typiska sommarsaker! Kommer bli helt klart bäst♥ Sen efter de där 3 veckorna blir jag ensam kvar och fortsätter jobba till i början av augusti, hehe cash flow jao.  Linnea kommer också och hälsar på mig en vecka där i slutet av juli, myys♥ Sen i augusti är det inte långt till jag fyller 18! Längtar så otroligt mycket!! Fett mycket text hehe men jag måste ju uppdatera er vad som har hänt i mitt händelserika liv;)




Älskar den här bilden, underbar♥ den ger mig både sommarkänslor och minnen från i somras när jag tågluffade med päronen. Då var vi just här, Cinque Terre i Italien. Det är en av de vackraste platser jag har varit på. Ska tvinga med klassisarna hit när vi tågluffar nästa sommar. För vi SKA tågluffa, jag och malin har bestämt det. Men nu ska jag leta ny musik och sen kolla på någon film. Ciaaaao



RSS 2.0