ledig dag:)

Tjeeenis! Idag har varit en sjukt skön dag!! Behövde inte ens gå till skolan eftersom jag var klar med den uppgiften som vi skulle hålla på med på fotolektionen! Istället har jag ägnat dagen åt att leta runt överallt efter en ny vinterjacka (utan resultat..)! Har lite panik eftersom att jag typ fryser ihjäl i jackan jag har nu, så jag är i stort behov av en ny heheh. Såg den här jackan på modekungen.. men jag vet inte..har egentligen ingen aning om vad för sorts jacka jag letar efter hahah!
Hur som helst, som vaaanliigt så har jag inte alls pluggat så mycket som jag hade tänkt göra. Vet inte vad som händer, jag har helt tappat pluggmotivationen iallafall! Men nu är det ju inte långt kvar till jullovet så det gäller väl bara att hålla ut några veckor till!
Nää nu måste jag gå o läsa både i svenska och engelska boken! Yay..
Sovsött!♥

Hejansvejsan

 




Godkväll alla läsare. För tillfället ligger jag helt död i soffan. Tillskillnad från igår liksom, då Josefina inspirerade mig till att vara kreativ. Så det var jag, drack typ 4 koppar kaffe och ritade en donkeybulldragon som jag tänkte visa imorn. Jag var konstig hela kvällen och jag somnade inte förns typ halv ett pga allt jävla koffein. Greatness. Men nu kommer jag typ somna vilken sekund som helst, vilket iochförsig beror på att jag var på gymmet idag. Assåå gaah min kropp gör ont. Jag vet redan nu att jag inte kommer kunna gå normalt imorn, pga träningsvärk i rumpan. Hej ilandsproblem. Men seriöst, den gör ont redan nu. Fatta värken imorn. Maah.

Idag var en förövrigt enormt intressant värdefull dag i skolan. Eeeeh jag kan säga såhär, det mest intressanta under hela dagen var när vi satt och kastade cornflakes på varandra under lunchen i typ en halvtimme. Jaaaapp. Händelserikt värre.

Nu ska jag gå och trycka in ett par tändstickor att hålla upp ögonlocken med och läsa Frankenstein. Godnatt

första advent♥

Idag hade jag som vanligt planerat att plugga fett mycke men det gick inte alls bra, hehe. Började med att jag sov alldeles för länge, skönt iförsej, fast halva dagen försvann typ. Sen har jag julpyntat lite (bilderna;)) och träffat min kära kusin vilket var jättemysigt:)!










1a advent

Idag är det första advent. Jag har ätit typ tusentals lussebullar, pepparkakor ,mandariner och druckit glögg i hopp om att få lite julkänsla. Var är snön liksom? :( den måste komma till jul annars blir jag ledsen i ögat :´( och i hjärtat! Igår såg vi ju In Time på bio och den var fett bra! Några heta snubbar var med också och det gjorde ju inte saken sämre :P MIddag åt vi ju innan och här kommer några galet heta bilder. Varning för overload av hotness!
En rolig kväll med roliga vänner ♥

Lördag

Idag är en sån där seg-dag. jag har gjort absolut inget. eller okej jag har kollat på x antal filmer, spelat piano, provat typ hela min garderob + mammas, kollat på massa tv-serier och ätit typ 100 mandariner men jag har inte gjort något av det jag behövde göra. Greatness. Fast det är typ det man ska göra på helgen. Bara göra inget. Älskart! Men om typ 2 timmar kommer mina kära vänner och då ska vi laga lite mat och sen se In Time på bio mysmys ♥
Soffan. Min bästa vän ♥

tjenis

Sitter och lyssnar på julmusik och ska alldeles snart gå o fixa mej, vi ska ju på middag (thanksgiving middag tillochmed!!) hos några vänner ikväll! Det ska bli supermysigt för vi har inte träffat dom på typ hundra år:), men det är lite synd att jag inte kan följa med tjejerna på bio, vill också se In Time! Den verkar sjuukt bra! men jag kan ju alltid kolla på den på internet eller nåt heheh. öhhh oops, kollade nyss på klockan och inser nu att jag måste skynda mej lite!!


(hahha, min humor..) weheartit

pusss

tjugofemtenovembertjugohundraelva

Tjeniis! Sitter och tråkar framför datorn ännu en fredag hehe, har kollat på idol och skulle lätt kunna gå o lägga mej o sova typ nu! Seeegt! Men ska kolla om det går några bra filmer man kan kolla på istället..
Mina planer för helgen är iallafall att julpynta och baka lussebullar! Liiite tidigt kanske, men det är faktiskt första advent på söndag!! Helt galet! Plus att jag är sjukt taggad på jul - julmusik, julpynt, julmat och allt sånt:)!
åå vad myys. hoppas hoppaaas att det kommer snö snart bara!!
















bilder:weheartit


TGIF♥

Freedaaag typ världens bästa dag. Fast inte just den här fredagen kanske. Satt kvar i skolan bajslänge (mänskliga rättigheter jaaaa) och vi blev faktiskt klara!! Fast sen när vi skulle mejla hela jävla text jäveln så ba hade den inte sparats på datorn. hehehe FUCK. Skriva om en tredje del av texten tills på måndag ♥♥♥♥ Lagom kul asså. Sen köpte jag en tröja det var roligare. Sen skulle jag egentligen träffat en kompis men hon behövde träffa sin pojkvän akut så neee inställda planer </3. Så nu ska jag tillbringa kvällen med att skriva en jävla fucking text. Kul liv.
//Agnes

Nödvändigt inlägg

Jag har grymt tråkigt så jag sitter och skrattar åt konstiga bilder. Kolla katten, fett söt. //Agnäääz

Höhöö mitt första inlägg på den här bloggen. Oj vad muppigt det känns! Har inte haft en blogg på hundra år!
Öhh jag har inte så mycket att skriva.. Jag hade planerat att plugga ganska mycket ikväll, typ SO och matte o allt sånt, men jag har inte gjort nåt alls. Känns bra. Kom då på att jag istället kunde skriva lite här, bra ursäkt för att slippa plugga liksom.
Eftersom jag inte har nåt vettigt att skriva så lägger jag upp lite bilder jag tog i somras istället:).
//Moa

TJENIS

Första gången jag bloggar eevvvaaaah. Känns fett med intressant. Vad skriver man om liksom? hej noll inspiration. Därför tänkte jag berätta om min fantastiskt roliga dag. Hade fett med lång sovmorgon men ändå kände jag mig helt ihopknögglad och degig när jag vaknade. Fråga mig inte hur det såg ut men det var ingen vacker syn. Usch. Sen hade vi teaater. Och kulturhistoria.
Och sen skulle jag ha utvecklingssamtal. Det var mega-awkward. Eller ja inte jätte kanske, men några pinsama tystnader blev det. Fast det tog bara 4 min. Tummen upp för det asså.
OCh åhhh vad jag var taggad på att gå hem och sova och äta mellis (för alla er som inte vet så ÄLSKAR jag frukost/mellis!! ♥♥♥♥♥♥) fast ne. Grupparbete i mänskliga rättigheter. Yaaaay.
Gick ifrån skolan 17.22. Mest p.g.a att vi flummade bort halva tiden. haha. Sen tränade jag en stund. ÅHHH vad heta killar det finns på mitt gym!! asså seriööööst. mmmmm. OCh nu ligger jag här och lyssnar på myzmusik och skriver det här första alldeles för långa inlägget som ingen kommer orka läsa. haha. NU ska jag iaf kolla ett avsnitt HowIMetYourMother och seen sooooovaaa. Godnatt. // Agnes
Åhh summerfeelings!! Paris ♥♥

ett meddelande från Herman:

Hej snutteputtar!
Fixade till Gregers och Foffetjoffes blogg litegranna.
Satte in en tillfällig header och fixade en enkel design (kopierade min nästan rakt av) och satte in en "profilbild" av tjejjerna. Mer tillkommer kanske under morgondagen, så "stay tuned for more".
Krampussrufs
Herman.

Hej bloggen

Moa vår design är inte fin. hejdå bloggen

RSS 2.0