onsdag

Åååå vad det är härligt väder ute! Idag stannade jag hemma för att plugga, och har spenderat mesta tiden uppe på altanen (visserligen med matteboken uppslagen) men ändå, härligt var det iallafall! Blir så himla glad av den här sommarvärmen att jag börjar glömma bort provet på fredag lite smått hehe, eller jag försöker snarare förtränga det.. Imorgon blir det att stanna hemma igen, jag behöver fortfarande all tid jag kan få inför det här haha.

Det känns verkligen som att sommarlovet redan börjat, och det är ju faktiskt inte så långt kvar nu när man tänker efter:)! Bara typ en månad kvar till P&L också, gahhh. Så jäkla najs! Är så sjuuukt taggad på sommaaaar! Även fast det kommer innebära jobb också..
Näää, nu ska jag se om det går nåt mysigt på tv, mattepluggandet får vara slut för idag känner jag. Har ju faktiskt pluggat hela dagen i princip!
Pusss på er!
(BTW Agnes! Tycker att någon här borde börja uppdatera lite bättre *host*)!

Born And Raised

Hellu! Bättre uppdatering på G?? Mäjbiii! Så länge jag prioriterar bloggen framför pluggandet så lär det bli lite fler inlägg då och då iallafall;)!
Asså, att spela jättehög musik i högtalarna och samtidigt försöka förstå matte är ingen vidare kombo. Upptäckte det nyss. Rekommenderar det inte!
Det är bara att välja helt enkelt; superchill musik eller matte? Ehehhe. Shiiit vad jag kommer behöva stanna hemma på torsdag..(och förmodligen onsdag med) för att överhuvudtaget ha en chans att klara nationella!
Har typ precis gjort mitt första internetköp btw! Heheh, fett stolt. Gahh, ett grymt bra köp vare också! John Mayers senaste album, kunde inte låta bli! ♥ Kommer spelas rätt så mycket nu framöver!
Men nu, back to business..!

Party Of The Year

(random urval av alla hundratals bilder;))
Tjeeenis! Det var ett tag sen nån bloggade här *host*, men det är ju ingen nyhet vid det här laget!
Idag är det söndag och jag har hunnit med ganska mycket för en gångs skull! Har hunnit städa lite i mitt rum, men annars har jag hängt uppe på altanen mest hela tiden, pluggat, lyssnat på musik, halvsovit i solen, så härligt! Jag har btw för första gången på en evighet ingen söndagsångest? Hmm.. kan bero på att skolan känns så sjukt avlägsen just nu! Men imorgon börjar allt som vanligt igen! Efter en grym vecka i prag med klassen kommer det kännas lagom segt att gå tillbaka till skolan! Det var iallafall en sjukt rolig resa, även fast jag nog aldrig fått så lite sömn nånsin förut.. värt var det iallafall!

RSS 2.0